top 10 actie films 2014

Top 25 Beste Actie Films van 2014

#11

the amazing spider-man

Films 2014 Trailer: The Amazing Spider-Man 2 (2014)

The Amazing Spider-Man 2 (2014)
IMDb
Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

Actie / Avontuur
142 minuten

#12

godzilla

Films 2014 Trailer: Godzilla (2014)

Godzilla (2014)
IMDb
Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

Actie / Sciencefiction
123 minuten

#13

need for speed

Films 2014 Trailer: Need for Speed (2014)

Need for Speed (2014)
IMDb
Tobey Marshall (Aaron Paul), een jonge automonteur die er ingeluisd is door een rijke zakenman, is nog maar net uit de gevangenis wanneer hij mee gaat doen aan een cross-country race. Dit met een wraakplan in zijn gedachten. Waneer zijn ex-partner echter lucht krijgt van de race, schakelt deze direct de politie in.

Actie / Misdaad
130 minuten

#14

Lucy

Films 2014 Trailer: Lucy (2014)

Lucy (2014)
IMDb
Lucy (Scarlett Johansson) is een jonge vrouw die op vreselijke wijze gedwongen wordt om drugs te smokkelen. Per ongeluk komt zij in aanraking met de drugs, die haar op een mysterieuze manier bovenmenselijke krachten geven. Ze kan kennis direct absorberen, is in staat om objecten met haar geest te verplaatsen en ze kan geen pijn of leed voelen. Ze trekt vervolgens ten strijde tegen de onverlaten die haar te grazen namen.

Actie / Sciencefiction
89 minuten

#15

300 Rise of an Empire

Films 2014 Trailer: 300: Rise of an Empire (2014)

300: Rise of an Empire (2014)
IMDb
Na de overwinning op Leonidas’ 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden. Het democratische Athene is de eerste stad die ze tegenkomen op hun pad. De stad heeft een sterke vloot en staat onder leiding van admiraal Themistocles. Themistocles is gedwongen een alliantie aan te gaan met de aartsrivaal van Athene.

Actie / Drama
102 minuten

#16

robocop

Films 2014 Trailer: RoboCop (2014)

RoboCop (2014)
IMDb
Het is 2029. Het bedrijf OmniCorp staat aan de basis van robottechnologieën. Hun robots winnen over de hele wereld oorlogen voor de Verenigde Staten en nu wil het bedrijf de technologie ook in eigen land gaan gebruiken. Als Alex Murphy, een vader en politieagent, in Detroit neergeschoten wordt, blijkt hij het perfecte proefkonijn te zijn voor OmniCorp. Murphy wordt tot een half mens, half robot gemaakt, en is al snel weer in staat over de straten van de stad te lopen. Daar moet hij uitdagingen het hoofd bieden die hij als ‘gewone’ man nog nooit eerder had meegemaakt.

Actie / Sciencefiction
121 minuten

#17

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Films 2014 Trailer: Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
IMDb
De stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles van de politie tot aan politici. De toekomst is grimmig tot vier broers vanuit de riolen hun lot ontdekken als Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles moeten werken met onverschrokken reporter April en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick om de stad te redden en Shredder’s duivelse plan zien te ontrafelen.

Actie / Avontuur
101 minuten

#18

Jack Ryan: Shadow Recruit

Films 2014 Trailer: Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)
IMDb
Ex-marinier Jack Ryan (Chris Pine) werkt als een financieel analist in Moskou. Hij raakt betrokken bij een terroristisch complot om de economie van de Verenigde Staten te doen kelderen en zal er alles aan doen om deze misdaad te verijdelen.

Actie / Thriller
105 minuten

#19

the expendables 3

Films 2014 Trailer: The Expendables 3 (2014)

The Expendables 3 (2014)
IMDb
Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van ‘The Expendables’. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden waardoor Barney hem noodgedwongen heeft moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.

Actie / Avontuur
126 minuten

#20

Hercules

Films 2014 Trailer: Hercules (2014)

Hercules (2014)
IMDb
Hercules wordt achterna gezeten door de zonden van zijn verleden. Daarom reist hij samen met vijf metgezellen door Griekenland. Hij verkoopt zijn diensten voor goud, en gebruikt zijn legendarische reputatie om vijanden te intimideren. Maar als de heerser van Thracië en zijn dochter de hulp van Hercules nodig hebben om een wrede en angstaanjagende warlord te verslaan, ontdekt Hercules dat hij nooit aan zijn verleden zal ontsnappen.

Actie / Avontuur
98 minuten

#21

3 Days to Kill (2014)

Films 2014 Trailer: 3 Days to Kill (2014)

3 Days to Kill (2014)
IMDb
Ethan Renner (Kevin Costner) is een huurmoordenaar voor de overheid. Wanneer hij te horen krijgt dat hij terminaal ziek is besluit hij zijn gevaarlijke leventje op te geven om uiteindelijk een relatie op te bouwen met zijn vervreemde vrouw en dochter, die hij altijd voor de veiligheid op afstand hield. Maar wanneer zijn agentschap hem een experimenteel, maar potentieel levensreddend medicijn aanbiedt in ruil voor een laatste missie kan hij niet weigeren. Zelfs als dat betekent dat hij een balans moet zien te vinden tussen zijn twee zwaarste opdrachten: ’s werelds meest meedogenloze terrorist zien te vinden en voor het eerst in tien jaar voor zijn dochter zorgen terwijl zijn vrouw de stad uit is.

Actie / Thriller
117 minuten

#22

transformers

Films 2014 Trailer: Transformers: Age of Extinction (2014)

Transformers: Age of Extinction (2014)
IMDb
Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.

Actie / Avontuur
166 minuten

#23

Sabotage

Films 2014 Trailer: Sabotage (2014)

Sabotage (2014)
IMDb
Een team van een elitekorps van de narcoticabrigade steelt miljoenen aan contant geld uit een beveiligd onderkomen van een drugskartel, tijdens het uitvoeren van een ‘normale’ operatie. Het lijkt er op dat de missie geslaagd is en het team wegkomt met de misdaad, totdat iemand de leden van het team één voor één begint te vermoorden.

Actie / Drama
109 minuten

#24

Brick Mansions

Films 2014 Trailer: Brick Mansions (2014)

Brick Mansions (2014)
IMDb
In de criminele onderwereld van Detroit worden de straten overspoeld met geweld en drugs en de corruptie beïnvloedt de levens van velen. Voor Lino (David Belle) is elke dag een strijd voor een eerlijk leven. Maar wanneer een drugsbaron zijn vriendin ontvoert, leidt dat tot de samenwerking met Damien Collier (Paul Walker), een undercover agent die de betrokkenheid van de drugsbaron in iets veel ergers onderzoekt – een plan om de hele stad te verwoesten.

Actie / Misdaad
90 minuten

#25

pompeii

Films 2014 Trailer: Pompeii (2014)

Pompeii (2014)
IMDb
De film volgt het verhaal van een Keltische gladiator die in slavernij leeft. Aan de vooravond van een enorme vulkaanuitbarsting die Pompeii verwoest, wordt hij verliefd op een edelvrouw. Dit zorgt er tevens voor dat hij oog in oog komt te staan met de man die zijn familie jaren eerder afslachtte.

Actie / Drama
102 minuten

18 reacties

 1. 22 jump street
  Lone Survivor

 2. Salt of the earth lijkt me prachtig
  Gerard

 3. Dawn of the planet of the apes, maar ook x-men, captain america en edge of tomorrow zijn echte toppers

 4. De volgende twee films ga ik zeker bekijken,
  John Wick

  Equalizer

 5. Ik weet niet of de volgende een recente film is maar deze is aangrijpend namelijk the book thief. Topacteerwerk !

 6. Wel keuze is natuurlijk moeilijk want er zijn verscheidene aktiefilms die toch wel een pluim verdienen.
  Ik vond vooral in 2014 X-men days of future past spectaculair en blijft wel een topfavoriet.Maar Dawn of the planet of the apes moet zeker en vast niet onderdoen.
  Godzilla had ik meer verwacht.
  Maar Lucy had mij aangenaam verrast verdiend een dikke pluim .

  Dit is mijn mening over aktiefilms 2014

  Groetjes Mike

 7. Allereerst, Robbin, complimenten voor je site, ik vind het zeer leuk om de meningen van andere filmliefhebbers te lezen en de overzichten te bekijken !
  Hier mijn bevindingen voor de beste actiefilms 2014 lijst :

  X-Men: Days of Future : Past, Gezien, Top Film !
  The Raid 2: Berandal : Nog niet gezien, Sla ik over na het zien van deel 1
  Edge of Tomorrow : Gezien, Even wennen aan het concept, maar het aanzien zeker waard.
  Fury: Gezien,Belachelijk slecht, Draak van een film
  Captain America: The Winter Soldier: Gezien, Deel 1 vond ik beter en deze steunt zwaar op cgi
  Dawn of the Planet of the Apes: Nog niet gezien, sla ik over, niet zo mijn ding
  John Wick: Nog niet gezien, ga ik binnenkort bekijken, ben benieuwd.
  Lone Survivor: Nog niet gezien, twijfel of ik deze ga zien, ben niet zo’n fan van Mark Wahlberg’s acteerprestaties
  The Equalizer: Nog niet gezien, ga ik zeker nog kijken.
  22 Jump Street: Gezien, Heerlijk overdreven en lachwekkend
  The Amazing Spider man 2: Gezien,Ondanks prima special effects en cgi zat ik niet op het puntje van mijn stoel.
  Godzilla: Nog niet gezien,sla ik over, heb het een beetje gehad met de remakes van deze film.
  Need for Speed:Nog niet gezien, ga ik wel nog bekijken
  Lucy: Gezien,Verfrissend, Scarlett doet het prima en boeiend tijdens de hele zit.
  300: Rise of an Empire: Gezien,Prima vermaak in de traditie van deel 1, ook al mis ik Leonidas wel.
  Robocop:Gezien,ok, maar niet meer dan dat.
  Teenage Mutant Ninja Turtles: Nog niet gezien, tja deze sla ik over en laat ik aan de liefhebbers over.
  Jack Ryan: Shadow Recruit: Nog niet gezien, ga ik nog bekijken.
  The Expendables 3: Gezien, “Oudjes” kunnen in mijn ogen weinig verkeerd doen en ook deze vond ik zeer vermakelijk.
  Hercules: Gezien,Teleurstellend en saai
  3 Days to Kill: Gezien,Prima,Costner kan het nog steeds.
  Transformers: Age of Extinction: Gezien, Ook al ben ik grote fan van deze serie vond ik deze een stuk minder dan de vorige.
  Sabotage:Gezien,leuk voor tussendoor.
  Brick Mansions: Nog niet gezien, Ga ik nog bekijken.
  Pompeii: Nog niet gezien,Trailer bekeken, sla ik over

 8. ik vond the equalizer en jack ryan supergoed en spannend om naar te kijken.

 9. nummer 1 is X-men days of future past:Ijzersterk verhaal , adembenemende special effects een cast om U tegen te zeggen.
  22 jump street : Fun allom , knallen en lachen geblazen zeer leuke film.

  groetjes Mike

 10. Vd top 10 zie ik hier oa. 2 films niet op de lijst die stukken beter zijn dan ik hier vermeld zie.
  AFTER THE SUNSET
  THE THOMAS CROWN AFFAIR
  Dit zijn prachtige actie/comedy en begrijp niet goed waarom deze niet hoger scoren.

 11. Ik hou van sex en wil je me stoppen mail dan NIET TERUG porno poryes!

 12. Hetzelfde porn met rapper sjors ooh ah ah neukneukneuk

 13. Levi Esselman (kauloslecht) ik wil verkering met je Ah Ah AAHHH

 14. Manneke pis porn sex fuck

  Lhatatatataaaaaaaaaaaaaaa

 15. Levi esselman, jelmer erich ik ben haroennnnntjeeeeeee fuck meeeeeeeeeeee

 16. Ik ben gay en wil mannetjes neuken

  ()€£00000000000 100%FREE

 17. Ik wil Roman, Philip, levi ,wessel, ruben, ollaf, jelmer en de andere boys uit mijn klas neuken tot de helllll

  Liefs,

  Nou wat een boggol lol

Laat hieronder een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*