top 10 horror films

Top 10 Beste Horror Films van 2014

Op zoek naar een goede horror film? Dan is deze top 10 beste horror films van 2014 écht iets voor jou. Deze lijst is gemaakt aan de hand van de IMDb-ranking en het aantal stemmen.

Wat is jouw persoonlijke favoriet? Laat je het even weten in een reactie? (Klik hier om een reactie achter te laten). Alvast bedankt!

#1

Dead Snow 2

Films 2014 Trailer: Død Snø 2 (2014)

Død Snø 2 (2014)
IMDb
Vervolg op Død Snø. Het verhaal volgt de enige overlevende van een nazi-zombieaanval. Deze overlevende zal het moeten opnemen tegen een nog groter leger van zombies. Gelukkig kan hij hierbij rekenen op de hulp van een professionele bende van Amerikaanse zombiedoders die zichzelf de Zombie Squad noemen.

Horror / Komedie
100 minuten

#2

The Babadook

Films 2014 Trailer: The Babadook (2014)

The Babadook (2014)
IMDb
Een alleenstaande moeder wordt geplaagd door de gewelddadige dood van haar echtgenoot. Bovendien heeft ze te kampen met haar zoon Samuel die een nachtelijke angst voor een schimmig monster heeft ontwikkeld. Maar al gauw wordt ze zelf ook geconfronteerd met een duistere aanwezigheid in het huis.

Horror / Drama
93 minuten

#3

horns

Films 2014 Trailer: Horns (2013)

Horns (2013)
IMDb
Ig Perrish (Daniel Radcliffe) wordt beschuldigd van de gewelddadige verkrachting en moord op zijn vriendin (Juno Temple). Hij houdt stug vol het niet gedaan te hebben en vlucht in drank. Maar als hij de volgende ochtend wakker wordt, heeft hij niet alleen een enorme kater. Ook groeien er opeens hoorns uit zijn hoofd. Daar blijft het niet bij, want Ig ontdekt dat zijn hoorns mensen aanzet om fouten op te biechten en toe te geven aan hun egoïstische impulsen. Hij besluit zijn bizarre, maar effectieve nieuwe kracht te gebruiken om uit te zoeken hoe zijn vriendin echt om het leven is gekomen en wraak te nemen op de dader.

Horror / Fantasy
120 minuten

#4

Tusk

Films 2014 Trailer: Tusk (2014)

Tusk (2014)
IMDb
Wallice (Justin Long) is een podcaster die mensen met eigenzinnige verhalen interviewt. Uit nieuwsgierigheid reageert hij op een vreemde advertentie vanuit Canada omtrent een oude zeeman met een verhaal over een walrus. Maar sinds zijn bezoek aan de zeeman lijkt Wallice spoorloos te zijn verdwenen. Zijn vriendin Allison (Genesis Rodriguez) en zijn vriend en mede-podcaster Teddy gaan op onderzoek uit.

Horror
102 minuten

#5

oculus

Films 2014 Trailer: Oculus (2013)

Oculus (2013)
IMDb
Jaren na de mysterieuze dood van hun ouders vinden een getraumatiseerde broer en zus de oorzaak van hun gezinstragedie: een vervloekte spiegel die een 300-jarige geschiedenis van bloedvergieten en vernieling met zich meedraagt.

Horror
105 minuten

#6

afflicted

Films 2014 Trailer: Afflicted (2013)

Afflicted (2013)
IMDb
Clif en Derek zijn beste vrienden en op zoek naar avontuur op hun reis rond de wereld. Na een ontmoeting met een mysterieuze vrouw ondergaat Derek een verschrikkelijke bloeddorstige transformatie, en hun angstwekkende reis brengt hen naar het einde van de Aarde.

Horror / Thriller
85 minuten

#7

Deliver Us from Evil

Films 2014 Trailer: Deliver Us from Evil (2014)

Deliver Us from Evil (2014)
IMDb
Een New Yorkse politieagent ontmoet een afvallige priester. De priester betrekt hem in een zaak en overtuigt hem ervan dat het gerelateerd is aan demonen, dit tegen zijn religieuze overtuiging in. Samen proberen ze de zaak op te lossen en de paranormale krachten te bestrijden.

Horror / Thriller
118 minuten

#8

13 sins

Films 2014 Trailer: 13 Sins (2014)

13 Sins (2014)
IMDb
Elliot Brindle is een zachtmoedige verkoper die diep in de schulden zit. Dit drijft hem tot wanhoop aangezien hij binnenkort in het huwelijksbootje stapt met zijn grote liefde. Op een dag krijgt hij een telefoontje dat hem vertelt dat hij meespeelt in een spel met verborgen camera’s en dat hij 13 taken moet uitvoeren om de totale som van 6.2 miljoen dollar te verdienen. Elliot voert zijn eerste opdracht met tegenzin uit: de vlieg doodmeppen die hem momenteel lastig valt en hem dan opeten. Wanneer duizenden dollars op zijn bankrekening verschijnen, blijft Elliot sceptisch maar troost zichzelf met de wetenschap dat hij altijd kan stoppen met het spel, ook al verliest hij dan al het geld. Het spel escaleert echter en de opdrachten worden steeds extremer.

Horror / Thriller
88 minuten

#9

As Above, So Below

Films 2014 Trailer: As Above, So Below (2014)

As Above, So Below (2014)
IMDb
Onder de straten van Parijs liggen kilometers aan gangenstelsels, de eeuwige thuishaven van talloze zielen. Wanneer een team van ontdekkingsreizigers het doolhof van botten verkent, ontdekt men het duistere geheim dat binnen deze stad van de doden ligt verscholen.

Horror / Thriller
93 minuten

#10

Wolf Creek 2

Films 2014 Trailer: Wolf Creek 2 (2013)

Wolf Creek 2 (2013)
IMDb
Om het echte Australische leven op te zoeken verlaten de kampeerders Rutger en Katarina de toeristische route. Ze liften naar de ontzagwekkende Wolf Creek krater. Een plek die tevens het jachtveld is van de psychopathische jager Mick Taylor. Na een aanval in het holst van de nacht, achtervolgt de krankzinnige bosjesman zijn prooi en drijft zijn slachtoffers tot waanzin. Wanneer Mick zich vastbijt in een prooi, laat hij hem niet meer los.

Horror / Thriller
106 minuten

9 reacties

 1. Wolf Creek _ De eerste was keigoed , maar deze vond ik erg magertjes !
  Deda Snow 2 _ Echt een lach film wel heel leuk !
  Afflicted_ Erg goed gemaakt en spannend !
  Horns_ Heeft wel iets !
  Ocules _ Had ik wel wat meer spanning van verwacht , maar niet slecht !
  Deliver us from evil_ Viel tegen trailer heeft eigenlijk de meest spannendste stukjes laten zien .
  Babdook-Vreemd, kon me niet echt boeien !

 2. Dod Sno , zombie film vinden vinden mijn vriend en ik geweldig . dus deze wil ik zeker gaan kijken.

  • Jij hebt helemaal geen vrienden en al helemaal geen vriend leugenaar sally vangheel!!!!!!! Jij bent brengslet en verder niks vuile leugenaar sallybally

   Kansloos en alleen zal je kijken

 3. The Babadook zonder twijfel het beste van dit jaar.
  Gevolgd door Afflicted, Deliver us from Evil en 13 Sins.
  Horns was een buitenbeentje 🙂

 4. Zonder twijfel Oculus : originele film echt horror zou ik het niet omschrijven maar wel een ijzersterke thriller.
  Deliver us from evil klasse horror.

  Groetjes Mike

 5. De beste horrorfilms zijn nog altijd de zogenaamde waar gebeurde films als Insidious, REC, Paranormal Activity en Parnanormal Entity. Die achterlijke vampier en zombie films mogen ze van mij wel houden, 2014 was echt het jaar van de zombie.

 6. Good day and welcome to my blog . I’m Philip.
  I have always dreamed of being a book writer but never dreamed I’d make a career of it. In college, though, I helped a fellow student who needed help. She could not stop telling me how well I had done. Word got around and someone asked me for to help them just a week later. This time they would compensate me for my work.
  During the summer, I started doing research paper writing for students at the local college. It helped me have fun that summer and even funded some of my college tuition. Today, I still offer my writing services to students.

  Academic Writer – Philip – http://www.cleanurbanenergy.comCorps

 7. I’m an expert writer who loves to bring smiles to people’s face.

  Writing is what I do for a living and I am so passionate about this. I have worked with several organizations whose goal is to help people solve problems.
  I love traveling and have visited several countries in the past few years.
  I’m happy to have written several books that have contributed positively to the lives of many. My works are available in several parts of the world. And I’m currently working with companies that help people save time. Being a part of this team has open more opportunities for me to excel as a writer. I have worked with different people and met many clients as a professional.
  I can handle any kind of writing and provide nothing but the best. People come to me all the time to ask if I can solve their writing problems and I accept. I find pleasure in helping them to solve their problems as a writer.

  Professional Writer – Camden – http://www.endsmoking.org Band

Laat hieronder een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*