leuke films

Top 25 Meest Leuke Films van 2014

Ben jij op zoek naar een overzicht van nieuwe leuke films? Dan is dit dé lijst voor jou, want in dit artikel heb ik een overzicht gemaakt van de leukste films van 2014. Dit zijn allemaal super leuke films, waar ik met veel plezier naar heb gekeken. Mocht je nog leuke aanvullingen hebben voor deze lijst, dan hoor ik dat natuurlijk erg graag. Je kunt dan een onderaan deze pagina een reactie achterlaten. Alvast bedankt!

#21 About Last Night (2014)

leuke films van 2014
IMDb
Komedie / Romantiek

Het verhaal volgt de nieuwe liefdes van twee koppels van de bar tot aan de slaapkamer, waarin ze uiteindelijk op de proef worden gesteld in de echte wereld. Danny (Micheal Ealy) begint een relatie met Debbie waardoor zijn leven een geheel andere wending aanneemt. De beste vriendin van Debbie, Joan (Regina Hall), komt er achter dat het vinden van en vasthouden aan ware liefde gecompliceerder is dan het lijkt.

Trailer


#20 The Nut Job (2014)

de leukste films
IMDb
Animatie / Komedie

Het verhaal speelt zich af in het fictieve stadje Oakton in de jaren vijftig. Het volgt de belevenissen van de ondeugende eekhoorn Surly en zijn rattenvriend Buddy. Nadat ze uit het park verjaagd zijn en in de stad belanden, plannen ze samen een overval op een notenwinkel. De misdaad loopt echter uit de hand en het duo raakt betrokken bij een bankoverval.

Trailer

#19 The Inbetweeners 2 (2014)

goede films
IMDb
Komedie

Will, Neil, Simon en Jay zijn vier onrustige en onaantrekkelijke achttienjarige jongens uit het zuiden van Engeland. Jay besluit voor een jaar een sabbatical te nemen en nodigt de rest van zijn seksbeluste vrienden uit om met hem mee te gaan op een krankzinnige trip naar het “seksland van de wereld”, beter bekend als Australië.

Trailer

#18 Muppets Most Wanted (2014)

leuke films voor nu
IMDb
Avontuur / Komedie

De Muppets gaan op wereldtournee. Ze treden op in uitverkochte theaters in enkele van Europa’s meest spannende bestemmingen, waaronder Berlijn, Madrid en Londen. Maar de chaos volgt de Muppets als ze ongewild betrokken raken bij internationale misdaad en de criminelen Constantijn en zijn handlanger Dominic.

Trailer

#17 Let’s Be Cops (2014)

let's be cops
IMDb
Actie / Komedie

Twee vrienden genaamd Ryan en Justin spelen met gehuurde politie-uniformen voor agent. Ze zijn namelijk van plan naar een gekostumeerd feest te gaan. Aanvankelijk gaat alles goed, totdat de twee nepagenten een echte Russische gangster tegen het lijf lopen en ze langzamerhand in allerlei problemen verzeild raken.

Trailer

#16 Walk of Shame (2014)

walk of shame
IMDb
Komedie

Meghan Miles is een verslaggeefster die ervan droomt om nieuwslezeres te worden. Deze droom komt echter in gevaar wanneer ze na een onenightstand in het centrum van Los Angeles terechtkomt, zonder telefoon, auto, identiteitskaart of geld. Bovendien heeft ze slechts 8 uur de tijd om het belangrijkste sollicitatiegesprek van haar leven te halen.

Trailer

#15 Sex Tape (2014)

leuke films
IMDb
Komedie

Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit ‘The Joy of Sex’ hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer ‘privé’ is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.

Trailer

#14 Mr. Peabody & Sherman (2014)

geweldig leuke films
IMDb
Animatie / Avontuur

Mr. Peabody, ’s werelds slimste hond heeft een tijdmachine uitgevonden die hij de WABAC noemt. Samen met zijn menselijke geadopteerde zoon Sherman heeft hij op die manier een bevoorrechte plaats om de wereldveranderende gebeurtenissen uit het verleden mee te maken. Maar als Sherman de regels van het tijdreizen verbreekt moeten de ‘twee helden’ een race tegen de klok beginnen om de geschiedenis te herstellen zoals het ooit eens was.

Trailer

#13 Rio 2 (2014)

een leuke film
IMDb
Animatie / Avontuur

Blu, Jewel en hun drie kinderen hebben een perfect leven in de magische stad Rio de Janeiro. Wanneer Jewel besluit dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels staat ze erop dat de familie naar het Amazonegebied gaat. Terwijl Blu zich probeert in te passen bij zijn nieuwe buren vreest hij dat hij Jewel en zijn kinderen verliest aan de wilde dieren.

Trailer

#12 Blended (2014)

dit is een leuke film
IMDb
Komedie

‘Blended’ vertelt het verhaal van een gescheiden moeder Lauren en weduwnaar/vader Jim, die een vreselijke blind date met elkaar beleven. Bij toeval komen ze elkaar later weer tegen tijdens een vakantie in Afrika, waar ze elkaar alsnog leuk beginnen te vinden.

Trailer

#11 Ride Along (2014)

dit zijn leuke films
IMDb
Actie / Komedie

Beveligingsagent Ben (Kevin Hart) wil graag trouwen met zijn geliefde Angela (Tika Sumpter). Er is echter één probleem: Angela’s broer James (Ice Cube). James is een politieagent en hij is niet blij met Ben. Hij geeft Ben een kans om zichzelf te bewijzen door hem te vragen mee te draaien tijdens een politiedienst van een hele dag. Ben gaat op het aanbod in, maar hij heeft al snel spijt van zijn keuze.

Trailer

Laat hieronder een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*