beste films van november 2014

Films November 2014

#21

Jiao You (2013)

Films 2014 Trailer: Jiao You (2013)

Jiao You (2013)
IMDb
Een man heeft geen vaste baan.Hij drinkt teveel en heeft moeite zijn woede in bedwang te houden. Zijn vrouw heeft hem daarom verlaten en hun twee kinderen bij hem achtergelaten. Om toch aan geld te komen staat hij soms op straat met grote advertentieborden voor dure, luxe appartementen. Zelf woont hij in een klein sloopflatje, waar elektriciteit en water zijn afgesloten. Zijn wens is om met zijn kinderen en zijn ex in een van de nieuwe appartementen te gaan wonen. Als de slopers ineens op de stoep staan, wordt zijn situatie echt ernstig.

Drama
138 minuten

#22

revenge of the green dragon

Films 2014 Trailer: Revenge of the Green Dragons (2014)

Revenge of the Green Dragons (2014)
IMDb
De jaren 80. Sonny en zijn broer Steven zijn twee immigranten die zich zeer snel weten op te werken in de Green Dragons-bende in New York. Daarmee trekken ze de ongewenste aandacht van enkele spijkerharde politieagenten. Na een gedoemde liefdesrelatie komen de broers echter tegenover elkaar te staan en zint Sonny op wraak tegen de bende die hem gevormd heeft tot wie hij nu is geworden.

Actie / Misdaad
94 minuten

#23

my old lady

Films 2014 Trailer: My Old Lady (2014)

My Old Lady (2014)
IMDb
New Yorker Mathias Gold zit financieel gezien bijna volledig aan de grond. Hij vertrekt naar Parijs om een waardevol appartement dat hij geërfd heeft om te zetten in geld. Wanneer hij aankomt bij de woning treft hij een oude vrouw, Mathilde Giffard, die er samen met haar dochter woont. Maar zo kan hij het appartement natuurlijk niet verkopen.

Komedie / Drama
107 minuten

#24

Trash (2014)

Films 2014 Trailer: Trash (2014)

Trash (2014)
IMDb
Raphael, Gardo en Rato zijn drie jongetjes die opgroeien in een sloppenwijk en de kost verdienen met het afstruinen van een grote vuilnisbelt. Tijdens hun zoektocht naar bruikbare spullen vinden ze op een dag een leren tas met daarin een portemonnee, een identiteitskaart, een plattegrond en een sleutel. Het trio besluit om de tas met inhoud te houden en niet aan de politie over te dragen. Door dit besluit komen de drie al snel in de problemen en worden ze achterna gezeten door corrupte figuren binnen de politie en de overheid.

Avontuur / Drama
113 minuten

#25

Sunset Blvd.

Films 2014 Trailer: Sunset Blvd. (1950)

Sunset Blvd. (1950)
IMDb
Joe Gillis, een filmschrijver die bankroet is, verstopt zich voor zijn schuldeisers in de garage van een landhuis dat er verlaten uit ziet. Het huis blijkt echter de woning te zijn van Norma Desmond, een gepensioneerde filmster. Joe trekt bij haar in, en probeert tegelijkertijd Norma’s hopeloze “comeback”-screenplay te herschrijven. Weken gaan er voorbij, en Joe raakt steeds meer afgezonderd van de buitenwereld.

Drama / Film noir
110 minuten

#26

3 coeurs

Films 2014 Trailer: 3 Coeurs (2014)

3 Coeurs (2014)
IMDb
Wanneer Marc gaat verhuizen naar Valencia mist hij zijn trein terug naar Parijs. Hij ontmoet Sylvie en beide brengen de nacht door al wandelend door de straten van de provinciestad terwijl ze praten over alles en niets. Ze spreken af een paar dagen later in Parijs, maar alleen Sylvie zal er komen opdagen. Marc probeert haar nadien te vinden en komt Sophie tegen, zonder te weten dat zij de zuster is van de eerste.

Drama
106 minuten

#27

pak van mijn hart

Films 2014 Trailer: Pak van Mijn Hart (2014)

Pak van Mijn Hart (2014)
IMDb
De broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) runnen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan…

Romantiek / Komedie
86 minuten

#28

Qissa- The Tale of a Lonely Ghost (2013)

Films 2014 Trailer: Qissa: The Tale of a Lonely Ghost (2013)

Qissa: The Tale of a Lonely Ghost (2013)
IMDb
Umber Singh is een Sikh die alles verliest tijdens de scheiding van India en Pakistan in 1947 en wordt zelfs gedwongen om zijn vaderland te verlaten. Hij heeft een obsessieve wens naar een mannelijke erfgenaam. Maar als zijn vierde dochter wordt geboren besluit hij om het lot te bevechten.

Drama / Fantasy
109 minuten

#29

Om de Wereld in 50 Concerten (2014)

Films 2014 Trailer: Om de Wereld in 50 Concerten (2014)

Om de Wereld in 50 Concerten (2014)
IMDb
In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125 jarig bestaan te vieren: 50 concerten, verspreid over 6 continenten. Heddy Honigmann landt met het orkest in Buenos Aires, Soweto en St Petersburg en laat zien hoe de musici de harten van mensen in andere culturen veroveren.

Documentaire / Muziek
95 minuten

#30

happy ending

Films 2014 Trailer: Happy Ending (2014)

Happy Ending (2014)
IMDb
Yudi (Saif Ali Khan) is een schrijver. De afgelopen jaren heeft hij alleen niks geschreven. Hij zit gevangen tussen het vinden van inspiratie en het vinden van liefde. Armaan (Govinda) is een vergeten filmster en wanhopig om zijn roem te redden. Hij gaat naar Hollywood om een Bollywood-script geschreven te krijgen in Hollywood-stijl. Hij vraagt Yudi om hem hiermee te helpen. Ondertussen denkt zijn ex-vriendin (Kalki Koechlin) nog steeds dat ze een relatie hebben, terwijl hij het allang heeft uitgemaakt.

Komedie / Romantiek
140 minuten

#31

Horrible Bosses 2

Films 2014 Trailer: Horrible Bosses 2 (2014)

Horrible Bosses 2 (2014)
IMDb
Nick, Dale en Kurt besluiten samen een eigen bedrijf te beginnen zodat ze hun eigen baas kunnen zijn. Een geniepige investeerder heeft echter andere plannen met hun veelbelovende bedrijf, plannen waarbij Nick, Dale en Kurt helaas niet bij horen, en voordat ze nog maar één cent hebben verdiend staan ze alweer op straat. De wanhoop nabij, besluiten de drie bijna-entrepreneurs de investeerders’ zoon te ontvoeren en hem te gijzelen totdat ze de macht over hun eigen bedrijf weer terug hebben.

Komedie
108 minuten

#32

deliha

Films 2014 Trailer: Deliha (2014)

Deliha (2014)
IMDb
Deliha vertelt het verhaal van Zeliha, een malle, grappige, eerlijke jonge vrouw, die, terwijl ze de ware liefde probeert te vinden, in allerlei komische situaties verzeild raakt. Het verhaal begint als Zeliha op een dag met haar vrienden naar een waarzegger gaat. Die dag openen de knappe Cemil en zijn broer Cemal een fotozaak in de wijk. En dan loopt alles in het honderd.

Komedie
120 minuten

36 reacties

 1. Interstellar en Hunger Games: The Mockingjay – Part 1 ga ik zeker nog zien. The Hunger Games omdat ik alle drie de boeken gelezen heb en heel benieuwd ben naar hoe deel drie verfilmd is en Interstellar mdat ik daar veel goede recenties over hoor. Leuk zo’n top 10 lijstje 🙂

 2. Gewoon……prettige en prachtige films, meer valt er niet over te zeggen. Zo verder doen zou ik zeggen 🙂

 3. the hunger gamesen interstellar ga ik zeker bekijken

 4. Robbin, goeie lijst. Heb al een paar films van gezien. Ga door.

 5. Mij lijken de films the hunger games mockingjay part 1, dumb and dumber to , samba , horns , white bird in a blizzard heel leuk , oh en deze lijstjes zijn wel leuk !:)

 6. Heb er 10 x van op mijn verlanglijstje staan. Hou van SF,Fantasy en komedie. Daarbij nog de Romantische films die mijn vrouw graag kijkt.
  Ben erg blij met jouw website waar ik alles over films kan vinden.

 7. Hoi ik ben superlijm met je lijst .
  Ik zelf ben gek op aktie/ thriller/ en misdaad.
  Ga zo door

 8. Jessabelle al gekeken……ik ga zeker Dumb & Dumber to nog kijken en Horns. Ben een echte filmfreak……kijk dan ook elke dag films.

 9. Ik ga zeer zeker naar de film the hunger games, de eerst twee delen waren al ijzersterk.

 10. Deze flims ga ik zeker bekijken INTERSTELLAR – HUNGER GAMES – FURY.

  groetjes Eddy

 11. Helemaal goed.
  Ik zoek alleen nog een goede download site.

  • Omdat downloaden tegenwoordig ook illegaal is in Nederland lijkt mij het niet verstandig om jou door te verwijzen naar een download site 🙂

   Ik maak ook gebruik van Videoland, waar je ook op je laptop, tablet of televisie de films/series kunt bekijken. Als je hier meer informatie over wilt, dan is dit artikel (http://www.films-2014.nl/online-films-kijken/) wellicht iets voor jou.

   Succes! 😉

 12. Peter Roodenburg

  IK ONTVANG GRAAG JOUW MAIL OVER NIEUWE FILMS. LEUK OM DIE LIJST TE BEKIJKEN. DUS WAT MIJ BETREFT GA ZO DOOR, HULDE

 13. ga zo door .bedankt

 14. Fijn om via deze weg op de hoogte gehouden voor nieuw kijkplezier. Hartelijk dank hiervoor en ga zo verder…heel veel succes

 15. Hallo,

  Door een drukke tijd gehad te hebben heb ik nog niets van deze films gezien.
  Maar ik vind het wel mooi dat ik elke maand een lijst krijg en het is mooi dat er zo iets is.
  Dus ik zou wel graag elke maand een lijst willen krijgen.
  Met vriendelijke groet,

  Lambertus.

 16. ik kijk bijna geen films, mijn vrouw ligt al maanden in ziekenhuis, dus ik download de films zodat zij kan kijken.

  groetjes Tinus

 17. ik ga zeker nog interstellar , the hunger games en dumb en dumber bekijken . john wick lijkt me ook wel wat . Doe zo verder zou ik zeggen ;o)

 18. hallo supergoed om dit elke maand te doen maar heb een vraag waar kan je het beste terecht voor de films te downloaden ik vind de films wel maar heb een probleem bij de ondertitels
  best grt benny

 19. Ik ga zeker nog eens gaan kijken naar de film The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, ik kijk er echt naar uit

 20. Interstellar, Horns en Horrible Bosses 2 lijken me zeker interessant !

 21. aanbod moest een beetje vergroten gr…. et

 22. Fijn om te weten welke films er elke week of maand nieuw zijn.

 23. Vond de film dracula untold zeer goed hoop dat er een tweede van komt en kijk zeker uit naar the hungergames mockingjay zalige films

 24. ik ben, blij met je lijst altijd handig en ga er zeker nog van zien 🙂 weet wel nog niet welke

 25. Zo blijf je toch op de hoogte van de nieuwe films en kun je zelf een keuze maken!

 26. Heel handig zo’n lijst, zeker met die trailers erbij. Werkt ook allemaal prima op een i-pad. Beoordeling van Imdb erbij vind ik ook fijn. Dus ik wil graag deze lijsten blijven volgen.
  Heb er nog geen gezien van de lijst van november maar wil zeker gaan kijken naar Whiplash, Mommy, Skeleton twins en misschien ook wel naar White bird in a blizzard. Hopelijk worden die in het filmhuis wat ik altijd bezoek gedraaid.

 27. Ik kijk graag actiefilms en soms goede thrillers.
  Hunger games heb ik gezien en ik ga zeker nog kijken naar John Wick en Revenge of the green dragons..

  ik kijk geen horor en drama.
  Komedie zoek ik een enkele keer op.

Laat hieronder een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*