beste films van november 2014

Films November 2014

#11

samba

Films 2014 Trailer: Samba (2014)

Samba (2014)
IMDb
Samba is een Senegalese man die reeds tien jaar in Frankrijk woont en leeft van slechte bijbaantjes. Alice, een ambtenaar, heeft last van een burnout. Terwijl Samba op allerlei manieren een verblijfsvergunning probeert te krijgen, probeert Alice vrijwilligerswerk te doen bij een vereniging. Beide willen ze uit hun precaire situatie komen, tot op een dag hun pad zich kruist.

Komedie / Drama
115 minuten

#12

The Skeleton Twins (2014)

Films 2014 Trailer: The Skeleton Twins (2014)

The Skeleton Twins (2014)
IMDb
Nadat de tweeling Milo en Maggie, die van elkaar vervreemd zijn geraakt, op dezelfde dag allebei toevallig aan de dood ontsnappen, besluiten ze samen te komen en hun levens onder de loep te nemen. Ze vragen zich allebei af hoe hun levens zo verkeerd hebben kunnen lopen. Maggie zal haar huwelijk met de brave Lance herbekijken, terwijl haar homoseksuele broer Milo zijn oude vlam Rich opzoekt. De tweeling beseft gaandeweg dat hun onderlinge relatie de sleutel tot een gelukkig leven is.

Drama / Komedie
93 minuten

#13

horns

Films 2014 Trailer: Horns (2013)

Horns (2013)
IMDb
Ig Perrish (Daniel Radcliffe) wordt beschuldigd van de gewelddadige verkrachting en moord op zijn vriendin (Juno Temple). Hij houdt stug vol het niet gedaan te hebben en vlucht in drank. Maar als hij de volgende ochtend wakker wordt, heeft hij niet alleen een enorme kater. Ook groeien er opeens hoorns uit zijn hoofd. Daar blijft het niet bij, want Ig ontdekt dat zijn hoorns mensen aanzet om fouten op te biechten en toe te geven aan hun egoïstische impulsen. Hij besluit zijn bizarre, maar effectieve nieuwe kracht te gebruiken om uit te zoeken hoe zijn vriendin echt om het leven is gekomen en wraak te nemen op de dader.

Fantasy / Horror
120 minuten

#14

wiplala

Films 2014 Trailer: Wiplala (2014)

Wiplala (2014)
IMDb
De zevenjarige Johannes Blom doet de ontdekking van zijn leven als hij achter de pot pindakaas in de keukenkast een klein mannetje vindt dat Wiplala heet en kan toveren . Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf, is dat het begin van een heel groot avontuur. Zullen ze ooit weer normaal worden?

Familie / Avontuur
93 minuten

#15

White Bird in a Blizzard (2014)

Films 2014 Trailer: White Bird in a Blizzard (2014)

White Bird in a Blizzard (2014)
IMDb
Kat Connors is 17 jaar wanneer haar moeder Eve – een mooie, enigmatische maar gekwelde vrouw – verdwijnt, net in de periode dat Kat haar eigen seksualiteit ontdekt. Omdat ze zo lang in een verstikkend en emotioneel onderdrukt huishouden heeft geleefd merkt ze de afwezigheid van haar moeder maar amper op. Ze verwijt haar vader Brock, een echte pantoffelheld, het verlies van haar moeder ook absoluut niet. Maar gaandeweg dringt de verdwijning van Eve door en wanneer Kat tijdens een schoolvakantie terug naar huis keert wordt ze geconfronteerd met de waarheid over het vertrek van haar moeder en haar eigen ontkenning van de gebeurtenissen die dit met zich meebrengt…

Drama / Thriller
91 minuten

#16

Violet

Films 2014 Trailer: Violet (2014)

Violet (2014)
IMDb
Aan het begin van een lange, hete zomer wordt een jongen op weg naar huis in een winkelgalerij neergestoken. Het is Jonas, zestien jaar. Hij is in het bijzijn van Jesse (15), zijn beste vriend. Bewakingsbeelden leggen de moord vast en tonen de twee daders op hun vlucht. Jesse, in shock, wordt thuis opgevangen door zijn moeder Marie en zijn vader Walter. Ondertussen wordt er in de winkelgalerij een onderzoek geopend. Televisieploegen verzamelen om verslag uit te brengen over de zaak.

Drama
85 minuten

#17

Truth

Films 2014 Trailer: Truth (2013)

Truth (2013)
IMDb
Caleb en Jeremy komen elkaar toevallig op een datingsite (internet) tegen en spreken af elkaar te ontmoeten. Caleb wordt meteen smoorverliefd op Jeremy. Echter, Caleb worstelt met een gebeurtenis uit het verleden en wil dat geheim houden. Daarnaast hangt hij ook niet aan de grote klok dat zijn moeder geestesziek is. Langzamerhand dreigt Caleb te bezwijken onder zijn duistere kant.

Thriller
94 minuten

#18

jessabelle

Films 2014 Trailer: Jessabelle (2014)

Jessabelle (2014)
IMDb
Jessie (Sarah Snook) keert terug naar haar vader zijn huis in Louisiana, nadat ze door een ongeluk haar benen niet meer kan gebruiken. Eenmaal daar ontdekt ze een mysterie omtrent haar eigen geboorte en een kwade geest, genaamd Jessabelle, die vastbesloten is om haar te vernietigen.

Horror / Thriller
90 minuten

#19

wakolda

Films 2014 Trailer: Wakolda (2013)
Wakolda (2013)
IMDb
Patagonië, 1960. Een Duitse arts ontmoet een Argentijnse familie en volgt hen op een lange weg door de woestijn naar Bariloche waar Eva, Enzo en hun drie kinderen een logement gaan openen aan een meer. Dit familiemodel doet de arts zijn obsessie voor reinheid en perfectie ontwaken, in het bijzonder door Lilith, een 12-jarige met een te klein lichaam voor haar leeftijd. Zich niet bewust van zijn ware identiteit accepteren ze hem als hun gast. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Drama / Thriller
93 minuten

#20

Party Girl (2014)

Films 2014 Trailer: Party Girl (2014)
Party Girl (2014)
IMDb
Party Girl toont het leven van Angelique, een 60-jarige gastvrouw van een nachtclub, die nog steeds geniet van mannen en feesten maar nu als oudste personeelslid voelt dat ze het einde van haar carrière heeft bereikt. In een opwelling stemt ze er mee in om te trouwen met Michel, een vaste klant.

Drama
96 minuten

36 reacties

 1. Interstellar en Hunger Games: The Mockingjay – Part 1 ga ik zeker nog zien. The Hunger Games omdat ik alle drie de boeken gelezen heb en heel benieuwd ben naar hoe deel drie verfilmd is en Interstellar mdat ik daar veel goede recenties over hoor. Leuk zo’n top 10 lijstje 🙂

 2. Gewoon……prettige en prachtige films, meer valt er niet over te zeggen. Zo verder doen zou ik zeggen 🙂

 3. the hunger gamesen interstellar ga ik zeker bekijken

 4. Robbin, goeie lijst. Heb al een paar films van gezien. Ga door.

 5. Mij lijken de films the hunger games mockingjay part 1, dumb and dumber to , samba , horns , white bird in a blizzard heel leuk , oh en deze lijstjes zijn wel leuk !:)

 6. Heb er 10 x van op mijn verlanglijstje staan. Hou van SF,Fantasy en komedie. Daarbij nog de Romantische films die mijn vrouw graag kijkt.
  Ben erg blij met jouw website waar ik alles over films kan vinden.

 7. Hoi ik ben superlijm met je lijst .
  Ik zelf ben gek op aktie/ thriller/ en misdaad.
  Ga zo door

 8. Jessabelle al gekeken……ik ga zeker Dumb & Dumber to nog kijken en Horns. Ben een echte filmfreak……kijk dan ook elke dag films.

 9. Ik ga zeer zeker naar de film the hunger games, de eerst twee delen waren al ijzersterk.

 10. Deze flims ga ik zeker bekijken INTERSTELLAR – HUNGER GAMES – FURY.

  groetjes Eddy

 11. Helemaal goed.
  Ik zoek alleen nog een goede download site.

  • Omdat downloaden tegenwoordig ook illegaal is in Nederland lijkt mij het niet verstandig om jou door te verwijzen naar een download site 🙂

   Ik maak ook gebruik van Videoland, waar je ook op je laptop, tablet of televisie de films/series kunt bekijken. Als je hier meer informatie over wilt, dan is dit artikel (http://www.films-2014.nl/online-films-kijken/) wellicht iets voor jou.

   Succes! 😉

 12. Peter Roodenburg

  IK ONTVANG GRAAG JOUW MAIL OVER NIEUWE FILMS. LEUK OM DIE LIJST TE BEKIJKEN. DUS WAT MIJ BETREFT GA ZO DOOR, HULDE

 13. ga zo door .bedankt

 14. Fijn om via deze weg op de hoogte gehouden voor nieuw kijkplezier. Hartelijk dank hiervoor en ga zo verder…heel veel succes

 15. Hallo,

  Door een drukke tijd gehad te hebben heb ik nog niets van deze films gezien.
  Maar ik vind het wel mooi dat ik elke maand een lijst krijg en het is mooi dat er zo iets is.
  Dus ik zou wel graag elke maand een lijst willen krijgen.
  Met vriendelijke groet,

  Lambertus.

 16. ik kijk bijna geen films, mijn vrouw ligt al maanden in ziekenhuis, dus ik download de films zodat zij kan kijken.

  groetjes Tinus

 17. ik ga zeker nog interstellar , the hunger games en dumb en dumber bekijken . john wick lijkt me ook wel wat . Doe zo verder zou ik zeggen ;o)

 18. hallo supergoed om dit elke maand te doen maar heb een vraag waar kan je het beste terecht voor de films te downloaden ik vind de films wel maar heb een probleem bij de ondertitels
  best grt benny

 19. Ik ga zeker nog eens gaan kijken naar de film The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, ik kijk er echt naar uit

 20. Interstellar, Horns en Horrible Bosses 2 lijken me zeker interessant !

 21. aanbod moest een beetje vergroten gr…. et

 22. Fijn om te weten welke films er elke week of maand nieuw zijn.

 23. Vond de film dracula untold zeer goed hoop dat er een tweede van komt en kijk zeker uit naar the hungergames mockingjay zalige films

 24. ik ben, blij met je lijst altijd handig en ga er zeker nog van zien 🙂 weet wel nog niet welke

 25. Zo blijf je toch op de hoogte van de nieuwe films en kun je zelf een keuze maken!

 26. Heel handig zo’n lijst, zeker met die trailers erbij. Werkt ook allemaal prima op een i-pad. Beoordeling van Imdb erbij vind ik ook fijn. Dus ik wil graag deze lijsten blijven volgen.
  Heb er nog geen gezien van de lijst van november maar wil zeker gaan kijken naar Whiplash, Mommy, Skeleton twins en misschien ook wel naar White bird in a blizzard. Hopelijk worden die in het filmhuis wat ik altijd bezoek gedraaid.

 27. Ik kijk graag actiefilms en soms goede thrillers.
  Hunger games heb ik gezien en ik ga zeker nog kijken naar John Wick en Revenge of the green dragons..

  ik kijk geen horor en drama.
  Komedie zoek ik een enkele keer op.

Laat hieronder een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*